maanantai 2. lokakuuta 2017

Pizzavinkki


Tein eräänä päivänä tonnikalakastiketta (sipulia, valkosipulia, tonnikalaa, tomaattimurskaa, paprikaa ja hippunen ruokakermaa, ja mausteena vähän chilijauhetta), jota jäi tähteeksi. Olisin hyvin voinut keittää sen kaveriksi taas pastaa, mutta enemmän houkutteli pizza. Levitin pizzapohjalle tonnikalakastikkeen jämät ja silppusin päälle hiukan kinkkua. Sitten vain juustoa ja pepperonia pintaan ja koko komeus uuniin. Maukas tonnikalakastike tavanomaisen tomaattikastikkeen tilalla nosti pizzan erinomaiselle tasolle, joten uskallan suositella testaamaan tällaista. Nams!

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tähän olisi voinut heittää päälle vain juustoraasteen ja niinkin olisi taatusti tullut hyvää.

4 kommenttia:

  1. Näyttää niin hyvälle! Jämäaineksista tulee usein just se paras pizza :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Jämäpizzan maut olivat ihan napakymppi :)

      Poista
  2. Näyttää niin hyvälle ja niin oikealle!!!! tänään pakko saada pizzaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna, tää maistuikin niin oikealle ja niin hyvälle, että meinasin itkeä ilosta!

      Poista